Introductie

B-salsa is een erkende dans -en sportclub met hoofdzetel in Brugge met een ruime

ervaring in de wereld van Social dance (salsa-bachata) en reeds een vaste waarde  in het geven van danslessen en in/outdoor latin-evenementen.

 

Naast het inoefenen van figuren is gezelligheid onze troef. Iedereen is er welkom met of zonder danservaring, alleenstaand of koppel. Het eerste uur reserveren wij steeds voor beginners, het uur erna voor onze gevorderde dansers.

 

Ons doel, ... iedereen kennis te laten maken met de afro-cubaanse-dominicaanse danscultuur in een sfeer waar wij bijleren en social dance hoog in het vaandel dragen.

De instapdrempel is dus laag en naast onze professionele aanpak houden wij competitie buiten onze deuren. Kom gerust een kijkje nemen op één van onze gratis proeflessen, oefen- of dansavonden.

 

Naast onze groepslessen salsa en bachata zijn wij ook actief in het organiseren van privélessen, vrijgezellenfeestjes, initiatie’s, oefenavonden, benefietacties en teambuildings voor bedrijven.

Tijdens onze feesten en oefenavonden maakt onze eigen huis DJ B’Latino er steeds een spetterend dansfeest van. 

 

 

tot dan ...         Meet & dance met B-salsa ! 

 

        

groeten, 

                                                                                            

Ingrid & Bruno

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benefieten en initiaties

1/1

info :  b-salsa@telenet.be  -  info@b-salsa.be

www.b-salsa.be

Wet op de Privacy.

Welkom op de site van b-salsa.be. Uw privacy is voor ons belangrijk. Deze site is louter informatief dwz om deze site te bezoeken worden er geen persoonlijke gegevens opgevraagd of informatie opgeslagen zoals cookies, inloggegevens,paswoorden, mailadressen of telefoonnummers. 

emails worden beantwoord maar worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden zoals maillistings. Ze worden niet doorgegeven aan derde partijen voor andere commerciële doeleinden.

Bedankt voor het bezoeken van onze website.

mvg,

B-salsa

  • Facebook Social Icon